Krakelingen

Krakelingen

Krakelingen

Ingrediënten: 4 vellen bladerdeeg, klontje boter, 50 gram suiker, 1 theelepel kaneel,

Aantal koekjes: 14

Laat 4 vellen bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht). Smelt een klein klontje boter. Meng 50 gram suiker met 1 theelepel kaneel. Rol het bladerdeeg uit tot 1 grote vierkante lap. Smeer het bladerdeeg in met de gesmolten boter. Strooi de kaneel-suiker over het bladerdeeg (niet alles). Snij repen van het bladerdeeg en maak er achtjes van. Druk de randen goed aan. Leg de achtjes op een ovenplaat bekleed met bakpapier. Strooi de laatste kaneel-suiker over de bladerdeeg. Zet de ovenplaat ongeveer 10 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven. Smul ze!

0
(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top