Tosti Ham Kaas

Tosti Ham Kaas

Tosti Ham Kaas

Ingrediënten: witte boterhammen, plakjes ham, plakjes kaas, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml bouillon, 200 gram geraspte oude kaas, nootmuskaat,

Verwarm de grill voor op 225 graden. Leg op de witte boterhammen plakjes ham en kaas. Leg er een andere boterham op. Leg de tosti’s op een ovenplaat en zet een paar minuten in de oven. Smelt in een pan 50 gram boter en voeg hier aan toe 50 gram bloem. Bak dit kort. Voeg beetje bij beetje 500 ml bouillon toe (getrokken van 1 bouillonblokje). Roer goed. Haal de pan van het vuur en voeg 200 gram geraspte kaas toe. Laat dit al roerende smelten. Breng op smaak met nootmuskaat. Smeer de kaassaus over de tosti’s en zet ze nog 5 minuten onder de hete grill. Eet smakelijk!

(139 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top