Italiaanse Karbonade

Italiaanse Karbonade

Italiaanse Karbonade

Ingrediënten: 2 ribkarbonades, zout, peper, 1 teentje knoflook, salie, tomatentapenade, zwarte olijf, mozzarella, basilicum,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kruid 2 ribkarbonades met zout en peper. Bak de karbonades aan beide zijde bruin in hete boter met een fijngehakt teentje knoflook en salie. Leg de karbonades in een ovenschaal. Schenk de jus in de ovenschaal. Smeer wat tomatentapenade op de karbonades, leg er wat in plakjes gesneden olijven op en daarna een plakje mozzarella. Strooi er wat basilicum over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een Italiaanse salade en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

0
(104 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top