Banaan Butterscotch Cake

Banaan Butterscotch Cake

Banaan Butterscotch Cake

Ingrediënten: 175 gram lichtbruine basterdsuiker, 3 eieren, 150 gram yoghurt, 3 bananen, 150 gram butterscotch chocolade, 175 gram bloem, bicarbonaat, zout,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Meng 175 gram lichtbruine basterdsuiker met 3 eieren tot het schuimig is. Meng 150 gram yoghurt met 3 geprakte bananen en 150 gram fijngehakte butterscotch chocolade. Spatel dit mengsel door het suikermengsel. Voeg aan het suikermengsel nog 175 gram bloem en wat bicarbonaat en een snufje zout toe. Spatel het goed door. Smeer een cakevorm in met boter en bekleed het met bakpapier. Giet het beslag in de cakevorm, zet de cakevorm vervolgens voor ongeveer 60 tot 80 minuten in de voorverwarmde oven. Prik met een sateprikker in de cake of de cake gaar is. Laat de banaan butterscotch afkoelen in de cakevorm. Smul ze!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Banaan Butterscotch Cake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top