Andijviestamppot met Bacon Hamburger

Andijviestamppot met Bacon Hamburger
Andijviestamppot
Ingrediënten: 250 gram andijvie, nootmuskaat, 450 gram kruimige aardappels, zout, klontje boter,

Smoor 250 gram fijngesneden andijvie tot het geslonken is. Breng het op smaak met nootmuskaat. Kook ondertussen 450 kruimige aardappels in een laagje water met wat zout gaar. Giet de aardappels af en stamp de gesmoorde andijvie met een klontje boter tot een goede stamppot.

Bacon Hamburger
Ingrediënten: 2 hamburgers, 2 plakjes Cheddar cheese, plakjes ontbijtspek,

Leg op beide hamburgers een plakje Cheddar cheese en omwikkel met plakjes ontbijtspek. Bak de hamburgers aan beide zijdes bruin. Zet het vuur lager. Voeg wat water toe voor een lekkere jus. Eet smakelijk!

(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Andijviestamppot met Bacon Hamburger”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.