Provençaals Schnitzelrolletje

Provençaals Schnitzelrolletje

Provencaals Schnitzelrolletje
Ingrediënten: 2 schnitzels, 2 Provençaalse worstjes, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg 2 schnitzels op een werkblad en leg er een stukje huishoudfolie over. Maak de schnitzels met een deegroller platter. Haal het vel van 2 Provençaalse worstjes en leg dit op de schnitzels. Rol de schnitzels op en bind de schnitzels vast met keukentouw. Kruid met zout en peper. Bak de schnitzelrolletjes rondom bruin in hete boter. Leg de schnitzelrolletjes in een ovenschaal en schenk de braadjus over de rolletjes. Zet de ovenschaal ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met gebakken aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top