Haaskarbonades met Champ

Haaskarbonades met Champ

Haaskarbonades met Champ

Ingrediënten: 2 bosuien, 450 verse aardappelpuree, 1 teentje knoflook, salie, 2 haaskarbonade, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak 2 in ringen gesneden bosuien zacht in hete boter en meng dat door de kant-en-klare verse aardappelpuree. Verwarm de aardappelpuree in de oven of magnetron. Kruid 2 haaskarbonades met zout en peper. Bak in hete boter 1 teentje knoflook met salie naar smaak tot het gaat geuren. Leg de haaskarbonades erbij en bak de haaskarbonades aan beide zijde bruin. Serveer de haaskarbonades met de aardappelpuree (oftewel champ). Serveer met een salade of sperzieboontjes. Eet smakelijk!

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top