Goulash Pasta

Goulash Pasta

Goulash Pasta

Ingrediënten: 400 gram hacheevlees, 1 ui, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, paprikapoeder, 1 eetlepel bloem, scheutje rode wijn, 250 ml rundvleesbouillon, 3 tomaten, penne, zout,

Aantal personen: 4

Bak in portie in hete boter 400 gram hacheevlees bruin. Schep het vlees uit de pan. Voeg wat nieuwe boter toe en bak hierin 1 gesnipperde ui en 250 gram in kwarten gesneden champignons ongeveer 5 minuten. Voeg 1 blikje tomatenpuree en paprikapoeder naar eigen smaak toe en roerbak kort mee. Voeg 1 eetlepel bloem toe en roer dit goed door. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens al roerende 250 ml rundvleesbouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens een uur met de deksel op de pan zachtjes pruttelen. Voeg daarna 3 in blokjes gesneden tomaat toe en laat het nog een half uur op laag vuur pruttelen. Kook ondertussen de penne in kokend water met wat zout. Serveer de goulash met de penne. Eet smakelijk!

0
(191 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top