Vegetarische Pizza Calzone

Vegetarische Pizza Calzone

Vegetarische Pizza Calzone
Ingrediënten: 1 ui, 150 gram champignons, 250 gram cherrytomaten, 5 zwarte olijven, kant-en-klaar pizzadeeg met tomatensaus, 125 gram ricotta, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak in hete boter 1 in ringen gesneden ui met 150 gram in plakjes gesneden champignons tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gesneden cherrytomaten en 5 gesneden zwarte olijven toe en bak even mee. Voeg 1/2 potje tomatensaus, 125 gram ricotta en geraspte oude kaas toe. Laat de kaas smelten. Snij het pizzadeeg door tweeen en leg op elke helft wat groentenmengsel. Klap het deeg erover en vouw de randjes goed dicht. Strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de vegetarische pizza’s ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top