Kipfilet met Champignons, Spek en Olijven

Kipfilet met Champignons, Spek en Olijven

Kipfilet met Champignons, Spek en Olijven

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram champignons, 10 zwarte olijven, scheutje rode wijn, 1 eetlepel tomatenpuree, 125 ml kookroom, zout, peper,

Aantal personen: 3

Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin en bak dit bruin. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm toe en bak de ui zacht. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 10 gesneden zwarte olijven toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 1 eetlepel tomatenpuree en 125 ml kookroom toe en breng het kort aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

0
(66 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top