Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi Goreng

Ingrediënten: rijst, 150 gram hamblokjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/2 rode peper, 1/2 prei, 100 gram witte kool, 1/2 theelepel laos, 1/2 theelepel gemberpoeder, 1/2 theelepel kurkurma, 1/2 theelepel korianderpoeder,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen. Bak in hete olie 150 gram hamblokjes met 1 ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1/2 fijngehakte rode peper, 1/2 theelepel laos, 1/2 theelepel gemberpoeder, 1/2 theelepel kurkurma en een 1/2 theelepel korianderpoeder een minuut of 2. Voeg 1/2 in ringen gesneden prei en 100 gram gesneden witte kool toe en roerbak een minuut 4 mee. Voeg de rijst toe en roerbak nog een paar minuten op hoog vuur. Breng eventueel op je bord op smaak met ketjap manis. Serveer met saté. Eet smakelijk!

0
(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top