Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi Goreng

Ingrediënten: rijst, 150 gram hamblokjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/2 rode peper, 1/2 prei, 100 gram witte kool, 1/2 theelepel laos, 1/2 theelepel gemberpoeder, 1/2 theelepel kurkurma, 1/2 theelepel korianderpoeder,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen. Bak in hete olie 150 gram hamblokjes met 1 ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1/2 fijngehakte rode peper, 1/2 theelepel laos, 1/2 theelepel gemberpoeder, 1/2 theelepel kurkurma en een 1/2 theelepel korianderpoeder een minuut of 2. Voeg 1/2 in ringen gesneden prei en 100 gram gesneden witte kool toe en roerbak een minuut 4 mee. Voeg de rijst toe en roerbak nog een paar minuten op hoog vuur. Breng eventueel op je bord op smaak met ketjap manis. Serveer met saté. Eet smakelijk!

(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top