Cake met Chocoladeglazuur

Cake met Chocoladeglazuur

Cake met Chocoladeglazuur

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 zakje Dr. Oetker chocoladeglazuur, Jamie’s chocolate & coffee bean sugar,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Mix 250 gram boter met 250 gram suiker tot een smeuïg geheel. Voeg een voor een 4 eieren toe en mix tot een schuimend geheel. Voeg daarna 250 gram bloem toe en spatel tot een goed beslag. Doe het beslag in een ingevette cakevorm. Zet de cakevorm ongeveer 80 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cake goed afkoelen voor je het uit de cakevorm haalt. Leg ondertussen 1 zakje Dr. Oetker chocoladeglazuur in een bakje heet water. Als de chocoladeglazuur zacht is giet je het over de afgekoelde cake. Strooi als de glazuur nog zacht is naar eigen smaak Jamie’s chocolate & coffee bean sugar over. Smul ze!

0
(75 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top