Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 wortel, bloem, 1 scheutje rode wijn, 1 blik tomaatblokjes, 2 laurierblaadjes, basilicum, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 250 gram gehakt toe en bak dit bruin en rul. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 in blokjes gesneden wortel toe. Bak dit een paar minuten mee. Voeg wat bloem toe en roer goed. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 2 laurierblaadjes, basilicum en peper toe. Zet het vuur lager en laat het geheel een half uur pruttelen. Serveer de saus met de spaghetti en eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top