Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 wortel, bloem, 1 scheutje rode wijn, 1 blik tomaatblokjes, 2 laurierblaadjes, basilicum, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 250 gram gehakt toe en bak dit bruin en rul. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 in blokjes gesneden wortel toe. Bak dit een paar minuten mee. Voeg wat bloem toe en roer goed. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 2 laurierblaadjes, basilicum en peper toe. Zet het vuur lager en laat het geheel een half uur pruttelen. Serveer de saus met de spaghetti en eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top