Mona’s in Scherpenzeel

Mona’s in Scherpenzeel

Restaurant Mona's - Scherpenzeel Gegratineerde champignons met kippenragout

Restaurant Mona's - Scherpenzeel Beenham van de grill met honing-tijmsaus
Vandaag voor mijn verjaardag uit eten geweest met Michel. We zijn naar Restaurant Mona’s geweest waar we voor een driegangenmenu a la carte hebben gekozen. Als voorgerecht had ik de gegratineerde champignons met kippenragout, Michel nam beenham van de grill met honing-tijmsaus.

Restaurant Mona's - Scherpenzeel Varkenshaas met brie, pijnboompitten en honing -tijmsaus

Restaurant Mona's - Scherpenzeel Schnitzel Mona Lisa (ham,kaas,prei en champignonsaus)
Het hoofdgerecht was voor mij varkenshaas met brie, pijnboompitten en honing -tijmsaus en voor Michel schnitzel Mona Lisa (ham,kaas,prei en champignonsaus)

Restaurant Mona's - Scherpenzeel banaan royaal   Bananenroomijs met verse banaan, chocosaus en slagroom

Restaurant Mona's - Scherpenzeel crepes met warme kersen Vanilleroomijs met warme kersen , huisgemaakte flensjes en slagroom
Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een nagerecht. Ik koos voor de banaan royaal – bananenroomijs met verse banaan, chocosaus en slagroom en Michel nam crepes en warme kersen – vanilleroomijs met warme kersen , huisgemaakte flensjes en slagroom. Voor een leuke prijs, lekker gegeten.

Restaurant Mona’s
Ruwinkelseweg 11
3925 MC Scherpenzeel

0
(71 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

7 thoughts on “Mona’s in Scherpenzeel

  1. Varkenshaas met honing-tijmsaus? Die saus kreeg ik vroeger vaak als ik wat grieperig was. Het stond ook bekend onder de naam Natterman Melrosum Forte. Ik knapte daar als kleuter zienderogen van op (er zat volgens mij ook wat alcohol in, hahaha) maar ik zou dat spul niet over een delicaat varkenshaasje wensen… ’t Is te hopen dat die brie niet gefrituurd was, want anders zou ik dat gerecht helemáál een aanfluiting vinden. Maar smaken verschillen (gelukkig!). Overigens: van harte!

  2. Honing & tijm: in welke verhouding je het ook bijeen kiepert, het wordt altijd hoestsiroop. Varkenshaas is naar mijn bescheiden mening niet bedoeld om te worden ‘bedorven’ door die combinatie van smaken. Beenham wellicht, al zou ik – om het hammetje te redden – de tijm dan schrappen en vervangen door een scheut whiskey.

    Maar hoe zat het nou met die brie? Gefrituurd of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top