E17 Snack Trucky in Waasmunster

E17 Snack Trucky in Waasmunster

E17 Snack Trucky in Waasmunster

Op weg naar onze vrienden in België hebben we langs de snelweg E17 van Antwerpen naar Gent even een tussenstop gehouden en de ‘lekkere’ trek gestild. Beide hebben we een broodje boulet speciaal genomen. Een pistoletje met een gehaktbal, curry, mayonaise en uitjes. Lekker voor als je zin hebt in een vette hap.

E17 Snack Trucky
Snelweg E17 Antwerpen – Gent
Autostrade E17
9250 Waasmunster (België)

0
(383 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “E17 Snack Trucky in Waasmunster

  1. E17 snack Gent Antwerpen, is niet te eten. Juist broodje prepare gekocht en heb het mogen weg smijten. Zoiets geef je nie aan de klanten. Ik vraag heb je geen grote broodjes en ze trekt er eens aan met bijde handen. Ook al is dit lachend bedoeld, toch doe je dit niet. En alles op het gemak 15min voor ik mijn Bestelling had. Volgens mij zou ze beter als wc madam of kuisvrouw werken! Een schande!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top