Noodles met Biefreepjes en Peultjes

Noodles met Biefreepjes en Peultjes

Noodles met Biefreepjes en Peultjes

Ingrediënten: noodles, 300 gram biefreepjes, 1 teentje knoflook, 4 bosuien, 200 gram peultjes, 150 gram shiitake, 125 gram taugé, 200 ml bouillon, 1 eetlepel vissaus, 1 eetlepel barbecuesaus, koriander,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 300 gram biefreepjes bruin. Schep het uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 fijngehakt teentje knoflook en 4 in ringen gesneden bosuien toe. Bak mee tot de knoflook geurt. Voeg 200 gram in de lengte doorgesneden peultjes, 150 gram in plakjes gesneden shiitakes en 125 gram taugé toe. Roerbak een minuut of 2. Voeg vervolgens 200 ml bouillon, 1 eetlepel vissaus en 1 eetlepel barbecuesaus toe en breng de saus aan de kook. Doe de biefreepjes terug in de pan en warm het geheel nog even goed door. Strooi er wat verse koriander over. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top