Taj Mahal in Utrecht

Taj Mahal in Utrecht

Taj Mahal - Utrecht

Vandaag een passend afscheid van een collega. Deze collega gaat een studiereis maken door India, dus waar kan je een afscheidsetentje dan het beste houden? Juist bij een Indiaas restaurant. Het werd Taj Mahal in Utrecht. Ik heb daar gekozen als voorgerecht onion bhaji: gefrituurde, mild gekruide uien beignet. Als hoofdgerecht had ik chicken tikka massala: een combinatie van tandoori & curry: kipfilet uit de houtskool-kleioven in een massala curry: een zachte, milde smaak van cashewnoten, rozijnen, amandelen, verse room en tandoori saus en een echte restaurant-klassieker als afsluiter de Dame Blanche. Het was in ieder geval weer lekker en gezellig!

Lekker Indiaas thuis proberen? Klik hier voor het recept van Biriyani Kip van Taj Mahal.

Taj Majal
Zadelstraat 32
3511 LV Utrecht

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Taj Mahal in Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top