Kapucijners met Spek en Worteltjes

Kapucijners met Spek en Worteltjes

Kapucijners met Spek en Worteltjes
Ingredi├źnten: 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 1 klein potje fijne wortels, 2 laurierblaadjes, scheutje witte wijn, 1 pot jonge kapucijners, 2 eetlepels appelstroop, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 teentje knoflook, 1 uitgelekt potje fijne wortels en 2 laurierblaadjes toe. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Zet het vuur lager, doe de deksel op de pan en laat het 15 minuten stoven. Voeg vervolgens 1 uitgelekte pot jonge kapucijners en 2 eetlepels appelstroop toe. Warm het geheel nog 10 minuten door. Breng op smaak met zout en peper. Vergeet niet de laurierblaadjes er weer uit te halen. Serveer met gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

0
(150 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

3 thoughts on “Kapucijners met Spek en Worteltjes

  1. Jaa zeker! Ik eet dan wel geen vlees, maar dat betekent niet dat ik het niet lekker vond (A)! Die periodes ken ik, alleen dan met broodbeleg, haha misschien komt dat wel omdat ik student ben.

    Ik kom graag op je site trouwens, je “Eet smakelijk!” na elk recept vind ik zo lief:)<3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top