Spaghetti Courgette Carbonara

Spaghetti Courgette Carbonara

Spaghetti Courgette Carbonara
Ingrediënten: spaghetti, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 teentjes knoflook, 1 flinke courgette, tijm, zout, peper, 5 eetlepels kookroom, 1 eidooier, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete koekenpan 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 flinke in reepjes gesneden courgette en 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm toe. Roerbak tot de courgette zacht is, breng op smaak met zout en peper. Meng ondertussen 5 eetlepels kookroom met 1 eidooier en geraspte kaas. Giet de spaghetti af en roer door de courgette. Meng daarna de room door de spaghetti en warm kort door. Serveer met wat extra geraspte kaas. Eet smakelijk!

(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top