Duo Cake

Duo Cake

Duo Cake

Britt gaat deze week op zeilkamp in Friesland met haar klas en heeft daarom deze cake gebakken, lekker smikkelen en smullen!

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1/2 zakje bakpoeder, 1 zakje vanillesuiker, 30 gram cacaopoeder,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix 250 gram boter met 250 gram suiker tot een smeuïg geheel. Voeg een voor een 4 eieren toe en mix tot een schuimend geheel. Voeg daarna 250 gram bloem, 1/2 zakje bakpoeder en 1 zakje vanillesuiker toe en mix tot een goed beslag. Doe de helft van dit beslag in een cakevorm. Spatel door de andere helft 30 gram cacaopoeder en doe dit ook in de cakevorm. Zet de cakevorm ongeveer 60 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cake goed afkoelen voor je het uit de cakevorm haalt. Smul ze!

0
(188 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 thoughts on “Duo Cake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top