Boerenkool met Worst

Boerenkool met Worst

Boerenkool met Worst
Ingrediënten: 750 gram aardappels, zout, rookworst, 1 pot Hak boerenkool, boter, peper,

Aantal personen: 4

Kook ongeveer 750 gram geschilde kruimige aardappels voor 20 minuten in kokend water met wat zout. Na 5 minuten leg je een rookworst in het plastic op de aardappels en die laat je zo warm worden. Doe in een andere pan 1 pot Hak boerenkool en verwarm dit matig vuur. Giet de aardappels af, schep de boerenkool erbij en stamp goed. Blijft de boerenkool te droog doe er dan een klontje boter bij. Breng de boerenkoolstamppot op smaak met zout en peper. Snij de rookworst in plakjes en serveer! Serveer met een kuiltje jus. Eet smakelijk!

1
(5.642 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Boerenkool met Worst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top