Ham & Prei Cannelloni

Ham & Prei Cannelloni

Ham & Prei Cannelloni

Ingrediënten: 2 flinke preien, 2 groenten bouillonblokjes, 6 verse lasagnebladen, 150 gram ham, 125 ml kookroom, 1 ei, 1 eetlepel mosterd, 100 gram geraspte kaas, paneermeel,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Was en snij 2 flinke preien in stukken van 1 centimeter. Kook de prei gaar in groentenbouillon getrokken van 2 bouillonblokjes. Giet de prei af en vang de bouillon op. Beleg elk lasagneblad met 2 plakjes ham. Verdeel daarna de prei over de lasagnebladen. Rol de lasagnebladen op en leg het in een ovenschaal. Meng 250 ml bouillon, 125 ml kookroom, 1 ei en 1 eetlepel mosterd. Schenk de saus over de cannelloni. Strooi er als laatste 100 gram geraspte kaas en paneermeel over. Zet de ovenschool ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top