Gehaktballen “Western Style”

Gehaktballen “Western Style”

Gehaktballen

Ingrediënten: 250 gram gehakt, 1 rode ui, zout, peper, 1 teentje knoflook, 1 ei, 1 ui, geraspte kaas, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 4 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels chilisaus, scheutje worcestersaus,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe in de keukenmachine 1 rode ui en 1 teentje knoflook en zet de keukenmachine aan zodat het fijn wordt. Meng de rode ui en knoflook met 1 ei door het gehakt en maak er 2 grote of 4 kleine ballen van. Maak in de gehaktbal een kuiltje en vul met geraspte kaas en vouw het gehakt er weer over. Leg de gehaktballen in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 1 1/2 uur in de oven. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 gesneden rode en 1 gesneden gele paprika toe. Bak op laag vuur de paprika’s tot het zacht is. Voeg 4 eetlepels tomatenketchup en 2 eetlepels chilisaus toe. Breng op smaak met worcestersaus, zout en peper. Serveer de gehaktbal met aardappelpuree en de paprika’s. Eet smakelijk!

0
(66 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top