Gemarmerde Cake

Gemarmerde Cake

Gemarmerde Cake

Ingrediënten: 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram boter, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, 1 zakje bakpoeder, 25 gram cacaopoeder,

Verwarm de oven voor op 170 graden. Klop 250 gram suiker met 4 eieren tot een schuimig geheel. Smelt ondertussen 250 gram boter. Voeg de boter met 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker en 1 zakje bakpoeder toe aan de eieren en meng het voorzichtig tot 1 beslag. Doe de helft van het beslag in een aparte kom. Meng door de andere helft 25 gram cacaopoeder en meng voorzichtig tot 1 beslag. Doe afwisselend een laag chocoladebeslag en een laag gewoon beslag in een ingevette cakevorm. Ga voorzichtig met een lepel door het beslag om een gemarmerd effect te krijgen. Zet de cakevorm ongeveer 60 tot 70 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cake daarna goed afkoelen! Smul ze!

(81 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top