Eastern Plaza in Elst (Utrecht)

Eastern Plaza in Elst (Utrecht)

Wokrestaurant Eastern Plaza - Elst

Vandaag hebben we gegeten met een ex-collega en gezin bij wokrestaurant Eastern Plaza. Met alle tijd konden we genieten van een warm en koud voorgerechten buffet en daarna kon er naar hartelust gebruik gemaakt worden van de tepan yaki, het wokgedeelte of het Chinese buffet. Je kon zo vaak je wilde een gerechtje laten maken. Daarna kon je nog keuze maken uit verschillende nagerechten fruit, ijs en een grote chocoladefontein. In ieder geval hebben we allemaal gesmuld en de beide Britt-en hebben zich uitermate kunnen vermaken in het restaurant. Voor herhaling vatbaar dus! Uitleg over het wokken, tepan yaki en de buffetten in Eastern Plaza.

Eastern Plaza
Veenendaalsestraatweg 6c
3921 EC Elst (Utrecht)

0
(142 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top