Macaroni met Doperwten en Ham

Macaroni met Doperwten en Ham
Ingrediënten: macaroni, 150 gram ham, 2 teentjes knoflook, 300 gram doperwten, 200 ml kookroom, 1 eidooier, 50 gram geraspte kaas, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 150 gram hamblokjes met 2 teentjes knoflook op middelhoog vuur tot de ham goudbruin is. Voeg 300 gram diepvries doperwten toe en bak 4 minuten mee. Meng ondertussen 200 ml kookroom met 1 eidooier, 50 gram geraspte kaas, zout en peper. Voeg de macaroni en de kookroom toe aan de doperwten en warm kort door. Serveer met wat extra geraspte kaas. Eet smakelijk!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *