Penne met Champignons en Marsala

Penne met Champignons en Marsala
Ingrediënten: penne, 200 gram kalkoenfilet, 2 teentjes knoflook, 300 gram champignons, rozemarijn, 1 blikje tomatenpuree, 250 ml marsala, 50 ml water, zout,

Aantal personen: 2

Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 200 gram in blokjes gesneden kalkoenfilet tot het bruin is. Schep het uit de pan en hou het apart. Doe nieuwe olie in de pan en bak 2 fijngehakte teentjes knoflook en 300 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg daarna 1 blikje tomatenpuree, 250 ml marsala, rozemarijn, 50 ml water en de kalkoenfilet toe en roer tot de saus tot de helft is ingedikt. Breng op smaak met zout. Giet de penne af en roer door saus. Serveer eventueel met wat geraspte kaas. Eet smakelijk!

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.