Tapasboot in Utrecht

Tapasboot - Utrecht

Vandaag een uitje van het werk. Tapas eten op de Tapasboot door de grachten van Utrecht. De tapas bestaan uit: Stokbrood met tapanade en knoflookboter, gemarineerde olijven, in knoflook gebakken champignons, warme Spaanse Albondiga’s (gehaktballetjes) in tomatensaus, parmaham met mozzarella, aardappelsalade, pastasalade, cole slaw, serranoham met zongedroogde tomaat, gamba’s (garnalen) en voor de vegetariĆ«rs een roerbak groenteschotel. De tapas zien er een beetje Italiaans uit. Genoeg variatie dus om 2 tot 2,5 uur al etende en al varende door te brengen met je collega’s op de Utrechtse grachten. Er was alleen geen uitleg over de grachten door de mensen die de sloepen bestuurden, gemiste kans misschien.

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Tapasboot in Utrecht”

  1. Na zoeken op Google op deze blog uitgekomen. Graag wil ik iets corrigeren, wij betrekken onze tapas niet van De Abrikoos, wij laten alle eten in eigen beheer aanleveren door onze cateraar. Er wordt aan gewerkt om schippers iets te laten vertellen over onze grachten tijdens de tocht.

    1. Ik heb het deel van de Abrikoos verwijderd, dat was destijds wel aan ons verteld. Als er meer verteld zou kunnen worden over de grachten zou het inderdaad leuker worden, zeker met lekkere hapjes en uiteraard een lekker zonnetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.