Tapasboot in Utrecht

Tapasboot in Utrecht

Tapasboot - Utrecht

Vandaag een uitje van het werk. Tapas eten op de Tapasboot door de grachten van Utrecht. De tapas bestaan uit: Stokbrood met tapanade en knoflookboter, gemarineerde olijven, in knoflook gebakken champignons, warme Spaanse Albondiga’s (gehaktballetjes) in tomatensaus, parmaham met mozzarella, aardappelsalade, pastasalade, cole slaw, serranoham met zongedroogde tomaat, gamba’s (garnalen) en voor de vegetariĆ«rs een roerbak groenteschotel. De tapas zien er een beetje Italiaans uit. Genoeg variatie dus om 2 tot 2,5 uur al etende en al varende door te brengen met je collega’s op de Utrechtse grachten. Er was alleen geen uitleg over de grachten door de mensen die de sloepen bestuurden, gemiste kans misschien.

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top