Gehaktbrood

Gehaktbrood

Gehaktbrood
Ingrediënten 500 gram gehakt, 500 gram runderchipolata’s, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels paprikapoeder, 60 ml barbecuesaus, 1 ei, zout, peper, 2 eetlepel worcestershire saus, 150 gram ontbijtspek,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal het vel van 500 gram runderchipolata’s. Doe in een keukenmachine 1 ui en 2 teentjes knoflook (gepeld) en mix het fijn. Meng de runderchipolata’s met 500 gram gehakt, het ui-knoflook mengsel, 2 theelepels paprikapoeder, 60 ml barbecuesaus, 1 ei, zout, peper en 2 eetlepels worcestershire saus. Vet een cakevorm in en bekleed met ontbijtspek. Doe het gehaktmengsel in de cakevorm en vouw het ontbijtspek er over. Smeer de bovenkant nog in met een beetje barbecuesaus voordat het de oven in gaat. Zet de cakevorm ongeveer 60 minuten in de voorverwarmde oven. Smeer er halverwege de baktijd nog extra barbecuesaus over het gehaktbrood. Lekker met een salade en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top