Schnitzel met Doperwten met Room

Schnitzel met Doperwten met Room

Schnitzel met Doperwten met Room
Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 ui, 3 bosuien, 250 gram doperwten, 125 ml kookroom, 1 blokje groentenbouillon, kerriepoeder,

Aantal personen: 2

Snij 2 schnitzels in reepjes en bak de schnitzelreepjes in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak een minuut of 2 mee. Voeg vervolgens 250 doperwten, 125 ml kookroom, 1 verkruimeld blokje groentenbouillon en kerriepoeder (na eigen inzicht) toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met bijvoorbeeld aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top