Gehakt-Groenteschotel

Gehakt-Groenteschotel

Gehakt-Groenteschotel
Ingrediënten: 150 gram gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, rozemarijn, 1 flinke courgette, 100 ml water, 1 blokje groentenbouillon, 1 blik tomaatblokjes, 125 gram mais, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel balsamico azijn,

Aantal personen: 3

Bak 150 gram gehakt bruin in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook, tijm en rozemarijn en wok een minuut of 5. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg daarna 100 ml water, 1 verkruimeld blokje groentenbouillon, 1 blik tomaatblokjes, 125 gram mais, 2 eetlepels tomatenketchup en 1 eetlepel balsamico azijn toe. Laat het op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top