Berehap

berehap
Zelf gebruik ik voorgebraden gehaktballen, maar als je nog gehaktballen over hebt kan je het ook goed maken. Je kan de berehap ook in de frituur doen.

Ingrediënten: 4 voorgebraden gehaktballen, 3 uien,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Snij 4 voorgebraden gehaktballen en 3 uien in schijfjes. Doe op een saté stokje afwisselend een schijfje gehakt en een schijfje ui, eindig met een schijfje gehaktbal. Doe dit voor alle gehaktballen. Leg de ‘berehap’ in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

Tip voor mijzelf: volgende keer de uien dunner snijden en de berehap eerst even rondom bakken in de koekenpan.

(460 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :

8 Replies to “Berehap”

Reacties zijn gesloten.