Kantonese Kip

Kantonese Kip

Kantonese Kip Knorr
Lekker makkelijk, pakjes koken, kan wel in de vakantie, maar ben na een paar keer pakjes koken al wel weer genezen. Ik kruid het zelf wel.

Ingrediƫnten: 1 pak Knorr Wereldgerechten Kantonese Kip, 2 kipfilets, 1 ui, 500 gram nasi/bami groenten, 1 komkommer,

Aantal personen: 4

Snij 2 kipfilets in blokjes. Maak de marinade uit de verpakking van Knorr Wereldgerechten Kantonese Kip en marineer hierin de kipfilet. Laat dit 10 minuten marineren. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de kipfiletblokjes bruin in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui en 500 gram nasi/bami groenten toe. Roerbak een minuut of 5. Maak de Kantonese saus klaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Voeg de saus toe aan de kip-groenten. Roer goed door en laat het verder warm worden. Maak ondertussen de komkommer klaar. Maak de dressing klaar volgend de aanwijzing op de verpakking. Schaaf 1 komkommer met bijvoorbeeld een kaasschaaf in plakjes. Doe dit bij de dressing en schep voorzichtig door. Serveer de mie met de Kantonese kip en de komkommer. Eet smakelijk.

0
(116 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Kantonese Kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top