Gelato Farm in Teuven

Gelato Farm in Teuven

Gelato Farm Teuven

Na het bezoek aan het Drielandenpunt in Vaals, de beklimming van de Boudewijn toren (met de lift) en een wandeling door het Duitse bos kwamen we op de terugweg naar ons huisje bordjes tegen met Gelato Farm er op. Dat is natuurlijk interessant. Na wat kronkelweggetjes kwamen we bij de Gelato Farm aan, een boerderij die ambachtelijk hoeve-ijs verkoopt. Zelf had ik 1 bolletje speculaas en 1 bolletje banaan, Britt nam 1 bolletje stracciatella en 1 bolletje banaan en Michel boerenjongens met mokka. Ondanks de vele wespen daar, hebben we heerlijk gesmuld.

Gelato Farm
Gieveld 47
3793 Teuven (België)

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top