Hotel Restaurant Vijlerhof in Vijlen

Hotel Restaurant Vijlerhof in Vijlen

Hotel-Restaurant Vijlerhof - Vijlen schnitzel jagersaus
Aankomst op het park, echt een back to the seventies gevoel qua inrichting van het huisje. Er is wel als luxe een sauna en een zonnehemel alleen is dat met deze temperaturen niet echt handig. Vandaag zijn we lekker buiten de deur gaan eten. Het park tipte het Vijlerhof, ook dat was een flashback to the seventies. Schnitzel en biefstuk etc.

Hotel-Restaurant Vijlerhof - Vijlen notenijs met warme caramelsaus
Zelf zijn we alle 3 voor de schnitzel gegaan. Michel en ik voor een schnitzel met jagerssaus en Britt voor een schnitzel met champignon-roomsaus. Als afsluiter hebben we natuurlijk een toetje genomen. Michel een coupe advocaat, Britt een dame blanche en zelf had ik de notenijs met warme karamelsaus. Het was in ieder geval wel lekker.

Hotel Restaurant Vijlerhof
Hilleshagerweg 2
6294 AP Vijlen
Tel: 043-3061710

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top