Pasta met Doperwten en Paprika

Pasta met Doperwten en Paprika

Pasta met Doperwten en Paprika

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 gele paprika, 150 gram doperwten, 1 tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, 100 ml bouillon, ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie, 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm naar smaak en 1 gesneden gele paprika tot de ui lichtbruin is. Voeg 150 gram doperwten, 1 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker en 100 ml bouillon toe. Breng op smaak met ketjap manis. Laat het geheel 5 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top