Indische Kip

Kip

Indische Kip

Indische Kip

Ingrediënten: 2 kipfilets, 2 uien, 1 teentje knoflook, 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels ketjap manis, 4 eetlepels pindakaas, 125 gram taugé, 1 eetlepel basterdsuiker,

Aantal personen: 2

Bak 2 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete boter. Voeg 2 gesnipperde uien en 1 fijngehakte teentje knoflook toe en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels ketjap manis en 4 eetlepels pindakaas toe. Roer goed door en laat het vervolgens op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Voeg op het laatst 125 gram taugé en 1 eetlepel basterdsuiker toe en roerbak nog 5 minuten mee. Lekker met bijvoorbeeld bami. Eet smakelijk!

0
(83 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top