Rundvleesrolletjes met Tomatensaus

Rundvleesrolletjes met Tomatensaus

Rundvleesrolletjes met Tomatensaus

Ingrediënten: 2 runderschnitzels, zout, peper, geraspte kaas, marjolein, 8 plakjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, basilicum, rozemarijn, scheutje rode wijn. 1 blik tomaatblokjes, 250 gram cherrytomaten, 100 gram geraspte kaas, 1 eetlepel suiker,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kruid 2 runderschnitzels met zout en peper. Strooi er geraspte kaas en marjolein over. Rol de runderschnitzels op, omwikkel elk rolletje met 4 plakjes ontbijtspek. Bind de rolletjes vast met keukentouw. Bak de rolletjes rondom bruin in hete boter. Haal het uit de pan en leg het in een ovenschaal. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, basilicum en rozemarijn tot de ui zacht is. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 250 in kwarten gesneden cherrytomaten toe. Roerbak een minuut of 5. Voeg dan 100 gram geraspte kaas toe en laat de kaas smelten in de saus. Breng de saus op smaak met zout en peper. Voeg 1 eetlepel suiker toe en roer even door. Schep de tomatensaus in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de rundvleesrolletjes met de tomatensaus en spaghetti. Eet smakelijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top