Mie met Peultjes en Worst

Mie met Peultjes en Worst

Mie met Peultjes en Worst

Ingrediënten: mie, 3 bosuien, gemberpoeder, 3 chipolataworstjes, 200 gram peultjes, 4 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel oestersaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 3 in ringen gesneden bosuien met gemberpoeder naar smaak tot het gaat geuren. Ontvel ondertussen 3 chipolataworstjes. Voeg het worstvlees toe aan de bosuien en bak het rul. Voeg 200 gram in stukjes gesneden peultjes toe en roerbak ongeveer 5 minuten. Maak een saus van 4 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel oestersaus en 1 eetlepel ketjap manis. Voeg dit toe aan de peultjes. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

0
(71 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top