Risotto met Kipfilet en Wortel

Risotto met Kipfilet en Wortel

Risotto met Kipfilet en Wortel

Ingrediënten: 1 kipfilet, zout, peper, 1 ui, 1 wortel, 1 prei, scheutje witte wijn, 250 gram risotto, 500 ml kippenbouillon, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Snij de kipfilet in blokjes en kruid het met zout en peper. Bak de kipfiletblokjes goudbruin in hete olie. Schep het uit de pan en houd het apart. Verhit nieuwe olie in de pan. Bak hierin 1 gesnipperde ui met 1 in blokjes gesneden wortel en 1 in ringen gesneden prei tot de ui zacht is. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 250 gram risotto toe en bak het kort mee. Voeg vervolgens beetje bij beetje ongeveer 500 ml kippenbouillon toe. De risotto moet het goed opnemen. Laat het onder afentoe roeren in 20 minuten gaar worden. Voeg op het laatst nog 50 gram geraspte kaas en de apart gehouden kipfilet blokjes toe. Warm het geheel nog even door. Eet smakelijk!

0
(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top