Rijst met Broccoli

Rijst met Broccoli

Rijst met Broccoli

Ingrediƫnten: 2 schnitzels, 3 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel suiker, rijst, 1 broccoli, 1 gele paprika, scheutje witte wijn, 3 bosuien, cashewnoten,

Aantal personen: 3

Snij 2 schnitzels in reepjes en marineer het in een marinade van 3 eetlepels hoisinsaus, 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel suiker. Laat het minstens 30 minuten marineren. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie de gemarineerde schnitzels bruin. Schep de schnitzels uit de pan als het bruin is. Doe nieuwe olie in de pan en roerbak hierin 1 in kleine roosjes gesneden broccoli en 1 gele paprika ongeveer 5 minuten. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien en wat cashewnoten toe. Roerbak kort mee. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(134 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top