Chocolade Croissants

Chocolade Croissants

Chocolade Croissants Chocolade Croissants

Ingrediƫnten: croissantdeeg, pure chocoladepasta, 75 gram pure chocolade, 1 ei, amandelschaafsel, poedersuiker,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Knip de vellen croissantdeeg los. Besmeer het croissantdeeg met chocoladepasta, laat de randen vrij. Hak 75 gram pure chocolade in stukjes en verdeel over de 6 vellen croissantdeeg. Rol het croissantdeeg op en leg het op een bakplaat. Smeer de bovenkant van de croissants in met een geklutst ei. Strooi er amandelschaafsel over. Zet de ovenplaat ongeveer 8 minuten in de voorverwarmde oven. Strooi er eventueel poedersuiker over. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top