Noodles met Paprika en Komkommer

Noodles met Paprika en Komkommer

Noodles met Paprika en Komkommer

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 oranje paprika, 50 gram cashewnoten, 1/2 komkommer, 3 eetlepels ketjap manis, scheutje limoensap,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui en 1 in reepjes gesneden paprika tot het zacht is. Voeg 50 gram cashewnoten toe en bak kort mee. Giet de noodles af en doe dit samen met 1/2 in reepjes gesneden komkommer bij de ui en paprika. Breng op smaak met 3 eetlepels ketjap manis en een scheutje limoensap. Eet smakelijk!

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

3 thoughts on “Noodles met Paprika en Komkommer

  1. Het zijn inderdaad Wedgewood borden. Maar die zijn wel bij meerdere plaatsen te halen als sparen bij de AH hoor! Het is een hele grote reeks aan servies. Van borden tot koffiemokken tot schoteltjes. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top