Andijviestamppot

Andijviestamppot

Andijviestamppot

Ingredi├źnten: 500 gram aardappelen, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, andijvie, scheutje melk,

Aantal personen: 3

Kook de aardappelen gaar in kokend water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Giet de aardappels af en stamp er ongeveer 200 gram andijvie, de uitgebakken ontbijtspek en een scheutje melk door. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

5 thoughts on “Andijviestamppot

  1. Ik doe er altijd meer andijvie doorheen, half om half zeg maar, dan word de stamppot groener en knappiger. Wel goed te lezen dat je de andijvie er rauw doorheen doet en niet eerst kapot koken tot glibberige groene derrie snot zoals ik bij anderen altijd zie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top