Spaghetti met Courgette en Gehakt

Spaghetti met Courgette en Gehakt

Ingrediënten: spaghetti, zout, 200 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 courgette, 1 tomaat, kaneelpoeder, paprikapoeder, 100 ml bouillon, 3 eetlepels tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 200 gram gehakt bruin. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 1 in blokjes gesneden trostomaat toe. Roerbak tot de courgette zacht is. Breng op smaak met kaneelpoeder en paprikapoeder. Voeg vervolgens 100 ml bouillon en 3 eetlepels tomatenketchup toe, breng het kort aan de kook en laat het nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(165 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :

One Reply to “Spaghetti met Courgette en Gehakt”

  1. Dat kaneelpoeder verbaast me wel een beetj qua smaak ervaring. Ik zal het i.i.g. eens proberen, het zal best wel lekker zijn.

Reacties zijn gesloten.