Pitabroodjes met Kipfilet en Sla

Pitabroodjes met Kipfilet en Sla

pitabroodjes met kipfilet en sla

Ingrediënten: 6 pitabroodjes, 2 kipfilets, komijnpoeder, kaneel, zout, sla, komkommer, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor voor de pitabroodjes. Bak de pitabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij 2 kipfilets in blokjes en kruid de kipfiletblokjes met komijnpoeder, kaneel en zout naar eigen smaak. Bak de kipfiletblokjes bruin in hete olie. Snij de pitabroodjes open en vul het sla, wat plakjes komkommer en de kipfiletblokjes. Doe er knoflooksaus over en serveer (lekker makkelijk op een warme zomerse dag!). Eet smakelijk!

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top