Macaroni met Courgette en Chorizo

Macaroni met Courgette en Chorizo

Macaroni met Courgette en Chorizo

Ingrediƫnten: macaroni, zout, 100 gram chorizo, 1 ui, 1 courgette, tijm, chilipoeder, scheutje witte wijn, 100 ml kookroom, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak de chorizo krokant in een hete wok zonder olie. Schep de chorizo uit de pan en haal het overtollige vet er uit. Doe nieuwe olie in de pan en bak hierin 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 gesneden courgette toe en roerbak even mee. Voeg er tijm en chilipoeder aan toe en giet er een scheutje witte wijn bij. Laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 100 ml kookroom toe en breng het kort aan de kook. Voeg de chorizo toe en laat het even warm worden. Serveer met de macaroni. Strooi er nog geraspte kaas over op je bord. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top