Sla met Friet en Speklapje

Sla met Friet en Speklapje

Sla met Friet en Speklapje

Vandaag lekker makkelijk. Met verse sla, komkommer en look van sjalotjes uit de tuin van mijn vader een salade gemaakt. In de salade hebben we ook zongedroogde tomaat, kaas-pijnboompitten croutons en een honing-appeldressing gedaan. Erbij frieten uit de ActiFry en op verzoek van Britt een speklapje erbij. Snel en makkelijk!

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Sla met Friet en Speklapje

  1. Voor de frietjes, aardappelschijfjes en aardappelbolletjes wil ik niets anders meer. Ideaal, je gooit bijvoorbeeld de aardappelschijfjes er in en na een minuut of 20 zijn ze klaar zonder dat je ze hoeft om te keren of iets. Ook mini snacks, zoals frikandellen en mexicano’s gaan er ook goed in. Kroketten en bitterballen gaat niet. deze worden plat gedrukt door de zwenkarm. Er schijnen al wel mensen te zijn die de zwenkarm er uit halen en de kroketten en bitterballen af en toe zelf een zwieper geven in de pan. In ieder geval krijg je bij bv frietjes een soort van MacDonalds frietjes maar dan een stuk minder vet.

    Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top