Restaurant Blij in Utrecht

Restaurant Blij in Utrecht

Restaurant Blij - Utrecht

Vandaag na een borrel een etentje wegens het vertrek van mijn directe collega. We hebben gegeten bij Restaurant Blij, vlakbij ons werk. Vooraf hebben we al een aangepast menu (voor groepen) doorgekregen: vooraf konden we kiezen voor rundercarpaccio met oude kaas, kappertjes, noten en cherry vinaigrette, salade met papadums met gerookte zalm en salade van gerookte eend en toastjes van krentenbrood.

Als hoofdgerecht was er keuze uit gegrilde entrecote met knolselder-salie puree, gegrilde Griekse zeebaars gemarineerd in limoenkruiden of fondue van pittige kaassoorten met groenten en brood garnituur en de nagerechten zijn huisgemaakte brownie met roomijs, hangop, vanille, kokos en mangolekkers en donkere chocoladetaart met bastognepaneer. Gevarieerde keuze dus voor iedereen. Zelf heb ik vooraf de rundercarpaccio met oude kaas, kappertjes, noten en cherry vinaigrette, als hoofdgerecht gegrilde antrecote met alleen was de knolselder-salie puree ver te vinden en zat er een aardappelgratin bij.

Als dessert had ik de donkere chocoladetaart met bastognepaneer. Dit bleek ijstaart en de portie van de kids die het eerder kregen was aanzienlijk groter dan de andere desserts. Maar ja wij kregen er een chocoladeijsbolletje erbij. De wachttijden voor het eten was belachelijk lang. Misschien door drukte en enige onderbezetting? Zo werd er ook een compleet tafeltje naast ons vergeten qua eten en moesten zij zelf vragen waar hun eten bleef. Ook de drankjes werden op ons terras bijna niet opgenomen. Jammer van de service, want het eten is wel erg lekker!

Restaurant Blij
Brugstraat 2
3514 BC Utrecht

0
(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top