Bloemkool met MangoChutney en Cashewnoten

Bloemkool met MangoChutney en Cashewnoten

Bloemkool met MangoChutney en Cashewnoten

Ingrediënten: rijst, 1 bloemkool, 1 ui, 2 teentjes knoflook, kerriepoeder, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel mangochutney, 250 ml kokosmelk, 100 ml water, zout, peper, cashewnoten,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 1 bloemkool in roosjes, kook de bloemkoolroosjes in water met wat zout beetgaar. Bak ondertussen in hete olie 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook tot de ui glazig is. Voeg 1 blikje tomatenpuree en kerriepoeder toe en bak dit kort mee. Voeg vervolgens 250 ml kokosmelk en 100 ml water en 1 eetlepel mangochutney, toe. Breng het geheel kort aan de kook. Doe de bloemkoolroosjes erbij en warm het kort door. Breng op smaak met zout en peper. Strooi op je bord cashewnoten en gefruite uitjes of seroendeng over de bloemkool. Serveer met rijst. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Bloemkool met MangoChutney en Cashewnoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top